Nog steeds zoekende naar een productievere dagen heb ik een nieuwe poging gedaan. zodoende heb ik Björn gevraagd of hij mij rond 8 uur wakker wil maken met een telefoontje, aangezien hij al op zijn werk zou zijn rond die tijd. Vaak heb ik als ik niet rond die tijd op sta dat de ochtend uit niets meer bestaat dan wachten tot ik mijn vast kan breken waardoor er ook niets uit handen komt. Ik mag zeggen dat het geholpen heeft om wakker gebeld te worden, het was een lieve manier die mij ook daadwerkelijk wakker maakte. Ik ben vrij direct aan de slag gegaan in huis en ik heb zelfs mijn brein voor de gek weten te houden om een taak die ik altijd uitstel toch te doen op tijd. Ik heb de was namelijk eerst in de wasmachine gedaan, wat een extra keer naar boven lopen is in theorie, maar als die was gedraaid is mag die niet te lang (vochtig) in de wasmachine zitten dus raakte ik meteen gemotiveerd om de was die al het hele weekend in de droger zat daadwerkelijk te vouwen. Ik was zelfs zo actief en gemotiveerd bezig dat ik dinsdag besloot mezelf te belonen met een middagje gamen. De donderdag ben ik druk geweest met huishouden doen voor ook de vrijdag, aangezien Björn die dag vrij is en ik dan meestal mezelf niet gemotiveerd krijg aan het huishouden te gaan.

Al een tijdje mijn pc niet aan gehad was het eerst even opschonen voordat ik de Witcher 1 en 2 geïnstalleerd had om te kijken of ik de spellen interessant genoeg vind om deel 3 te kopen voor de ps4 zodat ik die kan streamen zodra Björn affiliate is en ook ik solo streams ga doen op zijn kanaal. Witcher 1 viel mij reuze tegen, naar mijn voorkeur had dit teveel verhaal cutscenes in de introductie alleen waardoor ik niet echt voelde dat ik aan het spelen was. Wanneer ik al zat te twijfelen deel 2 te proberen liep het spel ook nog eens vast dus ben ik 2 gaan installeren. Ondertussen, omdat het lang duurde om te installeren, heb ik maar een hoofdstuk gelezen in Game of Thrones. Deel 2 was wel een stukje beter, maar wanneer ik daar een groot stuk opnieuw moest doen omdat ik dood gegaan was en Björn ook net thuis was heb ik besloten de pc af te sluiten. De avond zelf heb ik wel behoorlijk wat bijgelezen, 8 hoofdstukken of iets dergelijke. De woensdag dat ik vrij was ben ik na lange aanraden van Björn toch maar eens wezen kijken naar het spel Okami, en ik moet eerlijk toegeven dat ik het boek niet bij zijn omtrek had moeten beoordelen. Het is een interessant spel dat een aparte artstyle heeft, maar redelijk rustige gameflow en gewoon relaxed te spelen is.

Ik ben deze week wat lakser geweest met de oefeningen doen voor Tai Chi helaas. Ook de burpees zijn niet van harte gegaan. Om te beginnen was maandag een 2×10 burpees van start gegaan, maar na de eerste 10 was ik zo misselijk dat ik gestopt ben, les die ik geleerd had; niet de burpees doen vlak nadat ik mijn vast gebroken heb. De overige dagen gingen de 2×10 burpees prima, alleen ben ik ze vrijdag vergeten te doen. Tai Chi heb ik deze week ook 3 dagen overgeslagen (van de 6) wat ik wel jammer en zonde van mezelf vind, maar dan moet ik komende week dan maar weer meer focus houden op het uitvoeren van de oefeningen.

Ik ben maandag tijdens Björn zijn stream de hobbykamer opgedoken waar mijn pc staat om onder andere aan mijn blog te werken. En ik moet zeggen dat het er zeker op lijkt, gezien deze week, dat een opgeruimde hobbykamer er daadwerkelijk voor zorgt dat ik eerder gebruik maak van de kamer en dus meer tijd besteed. Het typt makkelijker aan mijn blog, de streams zijn chiller te zien en in alle eerlijkheid mis ik ook wel wat pc spelletjes. En wie weet krijg ik eindelijk weer de benodigde inspiratie om verder te schrijven aan mijn verhaal dat al een paar jaar in mijn hoofd zit.

De stream die Björn woensdag deed heb ik eerlijk gezegd weinig van gevolgd, merendeel omdat ik teveel afgeleid was van een spelletje dat ik zelf aan het spelen was, helaas. Dit was niet de bedoeling en ik probeer nog een balans te vinden van mijn eigen ding doen tijdens de stream zonder dat ik teveel focus verlies van de stream zelf. ‘s Nachts kregen we de melding dat Björn genoeg volgers had om zich aan te melden als affiliate, waardoor we wat hyper probeerden in slaap te komen. De donderdagavond is hij uiteraard druk bezig geweest met alles instellen op zijn affiliate status. De vrijdagochtend zijn we dan ook vrij vroeg opgestaan zodat we alles klaar hadden staan voor zijn affiliate giveaway stream. Hierbij zat ik naast hem om bij te houden welke volgers aan het kijken waren en een beetje te geinen en chat bijhouden, aangezien ik daar toch zat. In het begin was er best wel wat chat actief tijdens de stream, maar later in de stream werd het helaas minder. Aan het einde van de stream hebben we de giveaway uit een vaas met namen getrokken en is gebleken dat Maverick het spel gewonnen had. We waren ergens wel blij voor hem, maar stiekem hoopten we op een onbekende omdat het snel lijkt alsof het een partijdige keuze is geweest. De avond zijn we weer opgestart en zijn we verder gegaan met Borderlands. Het was frustrerend en beiden hadden we wel een drang om snel af te maken zodat we naar Borderlands 2 konden gaan. Toen had ik vraag waarom we eigenlijk wachtten en stelde voor gewoon meteen te wisselen naar 2, wat we dus ook gedaan hebben. Het was wel meteen een stuk leuker gamen en hopelijk is dat ook gemerkt voor de kijkers die aanwezig waren. Zondag zijn Björn en Maverick samen gaan streamen wat een hele rustige middag bleek, maar het was wel erg leuk om hun beide samen te zien gamen.

Het was wederom een erg druk bezochte weekend. Tijdens de stream vrijdag kwam zoals bijna altijd op vrijdagavond Dominique binnengelopen met haar vriendin Lynn. Het is een ok late avond geworden en Charlie was zo irritant dat we besloten de katten die avond geen eten te geven en dat in de ochtend in te halen. Echter betekende dit ook dat de hele nacht gemiauw en gekrab aan de deuren inhield. Fenneke kwam de zaterdag vroege middag ook binnen gelopen, ze zou de haren knippen van Dominique, Björn en mijzelf. We hebben merendeel van die middag youtube muziek filmpjes zitten kijken en via spotify ook Disney achtige nummers wezen meezingen. Fenneke bleef onverwachts ook mee eten wat geen probleem was aangezien we Going Dutch hadden besloten eten te bestellen. Dominique en Lynn bleven niet veel langer daarna en gingen op huis aan wanneer Fenneke, Björn en ik de zolder opgegaan waren om onder andere Smash Bros te spelen op de WiiU. Net tijdens onze sigaretten pauze kwam Maverick de tuin ingelopen en zijn Maverick en Björn de zolder op gegaan terwijl Fenneke en ik een wat diepgaander gesprek aangingen met elkaar. Hierna zijn we in de huiskamer gaan zitten en wilde ook Fenneke blijven slapen wat wij prima vonden. Het is wel een stuk later geworden dan ik hoopte. Ik gaf al rond middernacht aan moe te zijn maar ze wisten me steeds over te halen wakker te blijven waarbij ik rond 2 uur toch echt plat moest. Mezelf een beetje verslapen naar mijn gevoel was iedereen eigenlijk al rond half 11 uit hun bed. Ik wilde nog enkele dingen bij de winkel halen, omdat dingen toch echt op begonnen te geraken en was blij vergezeld door Maverick en Fenneke. Daarna zijn we wezen lunchen en hebben nog wat bijgekletst voordat Fenneke naar haar verzorgpony moest en onze wegen weer scheiden. Maverick is nog wel even gebleven, onder andere om samen met Björn een overlay te maken voor zijn stream, maar aangezien hij de volgende dag toch vroeg op moest is hij niet tot erg laat gebleven.

Het is een gezellig weekend op deze manier en ik moet zeggen dat deze Corona tijd ook mensen dichterbij lijkt te brengen. Ondanks wij het ook prima vinden om anderen op te zoeken voelt het wel fijn dat mensen ons genoeg waarderen om gebruik te maken van de open door policy die wij hebben we daardoor nu al 4 weekenden achter elkaar een druk bezochte huis hebben. Alleen hebben Björn en ik wel al even besproken voor komend weekend mensen niet specifiek uit te nodigen langs te komen aangezien we beiden ook even behoefte hebben aan tijd met z’n tweetjes. De laatste paar weken was veel van onze gezamenlijke tijd opgegaan in het streamen en visite en een dagje bankhangen met z’n tweeën hebben we momenteel ook even behoefte aan.

© Janelin        6/07/2020

Wilt u reageren op dit bericht? Gebruik dan de optie ‘Geef een reactie’ hieronder.

NB
Uw mailadres, nodig om de reactie te versturen, wordt niet zichtbaar weergegeven en blijft expliciet alleen bekend bij het Nederlands Blog Initiatief. Hierop is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van toepassing.

Uw reactie wordt niet direct weergegeven; deze wordt eerst beoordeeld door het Nederlands Blog Initiatief.

U kunt natuurlijk ook rechtstreeks reageren op de site van Janelin http://janelin.nl/?p=2209